top of page

5 weeks trainingsprogramma: Jouw antwoord op de druk en stress die je ervaart als Impact Maker

Ervaar je druk en stress als Impact Maker?

 

Als impact maker draag je de zware verantwoordelijkheid om de wereld een stuk mooier te maken. De druk en stress die hierbij komen kijken, kunnen echter je werk laten stagneren. Je vraagt je misschien af: "Doe ik wel genoeg? Doet het er toe? Hoe kan ik meer doen?" Deze vragen zijn niet alleen begrijpelijk, maar ook herkenbaar voor velen in jouw positie. Gelukkig is er een oplossing.

 

Het 5 weeks trainingsprogramma: Jouw antwoord op de druk en stress die je ervaart als impact maker:

 

Ons 5 Weeks Trainingsprogramma is speciaal ontworpen om jou als impact maker te helpen omgaan met de druk en stress van jouw belangrijke werk. Hierdoor blijf je mentaal sterk en krijg je meer energie om nog meer impact te kunnen maken.

Waarom is dit zo belangrijk?

Bedrijfstraining mindfulness

Hoe kan ik nog meer Impact maken? Doe ik wel genoeg? Hoe kan ik meer doen?

Het programma helpt bij het omgaan met stress en verhoogt de vitaliteit van impact makers. En dat is hard nodig. Want wist je dat 1 op de 5 werknemers last heeft van werkstress en burn-outklachten en dat 80% van de ziekmeldingen hierdoor wordt veroorzaakt? Bij impact makers liggen deze cijfers nog hoger omdat er een extra verantwoordelijkheid op jouw schouders ligt: jij wil verschil maken.

En jij kan alleen verschil maken als je mentaal fit bent. Aan de slag dus voor nog meer impact!

Hoe ziet het 5 weeks Trainingsprogramma er uit?

5 Weeks Trainingsprogramma voor Impact Makers!

Het programma dat speciaal is ontwikkeld voor professionele impact makers om jou te helpen bij het omgaan met de druk en stress die je ervaart in jouw belangrijke werk, zodat je mentaal fit blijft en nog meer impact kunt maken.

Wat kun je verwachten?

- 1-daagse groepstraining 

We starten het programma met een intensieve 1-daagse groepstraining. Tijdens deze dag maak je kennis met je mededeelnemers, leer je effectieve technieken om stress en druk om te gaan, en krijg je direct toepasbare tools aangereikt om mee aan de slag te gaan.

- Wekelijkse Video’s en Handouts 

Elke week ontvang je een inspirerende video en bijbehorende handouts met oefeningen die je dagelijks in maximaal 5 minuten kunt doen. Deze materialen zijn ontworpen om je continu te motiveren en te ondersteunen bij het behoud van je mentale fitheid.

- Toegang tot Meditaties 

Rust en focus zijn essentieel voor een impactmaker. Daarom krijg je toegang tot een selectie van meditaties die je helpen om je mentale fitheid te verbeteren en je geest scherp te houden.

- Wekelijkse Groepssessies

 Eén keer per week kom je samen met je trainingsgroep om kennis en ervaringen te delen. Deze sessies bieden een waardevolle kans om van elkaar te leren, nieuwe inzichten op te doen en elkaar te inspireren.

- Afsluitende Q&A Sessie 

Na vijf weken ronden we het programma af met een interactieve Q&A sessie. Dit is jouw kans om al je vragen te stellen, ervaringen te delen en de laatste tips en adviezen mee te krijgen van onze experts.

- Lid van Impact Community 

Na het volgen van het programma word je lid van onze exclusieve Impact Community. Hier kun je blijvend in contact blijven met andere impactmakers, kennis uitwisselen en elkaar ondersteunen in jullie missie om een verschil te maken.

- Jaarlijks Community Event 

Als kers op de taart nodigen we je elk jaar uit voor ons speciale community event: "Mentale Fitheid voor Impact Makers". Dit evenement is de perfecte gelegenheid om je netwerk uit te breiden, nieuwe inzichten op te doen en samen te werken aan mentale en emotionele veerkracht.

"De 5x5 methode als basis voor 5 weeks training programma"

Wat houdt de 5x5 methode in?

√  Vitalere werknemers​

√  Beter stressmanagement op de werkvloer

√  Hoger concentratievermogen en meer productiviteit

√  Personeel komt makkelijker tot rust

√  Meer werkplezier

√  Minder kosten ziekteverzuim

√  Je draagt bij aan een sociaal-maatschappelijk doel!
    Met jouw steun, help je mee aan het for Good-programma.

Het 5 weeks trainingsprogramma is gebaseerd op verschillende onderzoeken die laten zien dat 5 minuten per dag meditatie voor 5 weken achter elkaar een positief effect op de hersenen heeft. De de 5x5 methode. 

Daarom heeft Mind for Good een programma ontwikkeld waarbij die 5 minuten de basis zijn. En dat doen we door veel meer dan mediteren. Er zijn heel veel oefeningen vanuit de positieve psychologie, mindfulness en cognitieve therapie die ook bijdragen aan deze verschuiving in de structuur van je hersens. Na 5 weken, heb jij hiermee een structurele en duurzame verandering doorgemaakt.

 

Het hoeft niet moeilijk te zijn, 5 minuten per dag maken het verschil zodat jij nog meer impact kan gaan maken!

 

 

Investeren loont dus. Wat is de investering om mentaal sterk te blijven als impact maker?

Slechts 13 Plekken Beschikbaar!

Ik werk met kleine en selecte groepen omdat ik het belangrijk vind om persoonlijke aandacht te kunnen geven. Daarom is er een maximaal aantal deelnemers van 13 personen per keer.

De investering voor het 5 weeks trainingsprogramma met als doel om meer energie te hebben en mentaal sterk te zijn, zodat jij nog meer impact kan maken is €929,-

Zorg dat je erbij bent. 

Wil jij op de wachtlijst? Schrijf je hier in!

bottom of page