top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverSanne SP

Wat is Mindfulness eigenlijk?

Mindfulness is een term die de afgelopen jaren steeds populairder is geworden vanwege de vele positieve effecten op de gezondheid. Het is een beoefening waarbij je je aandacht richt op het huidige moment zonder oordeel en kan helpen om stress, angst en andere negatieve gevoelens te verminderen. In dit blog bespreken we vijf positieve effecten van mindfulness, waaronder stressvermindering, verbeterde concentratie, verhoogd welzijn, betere slaap en vermindering van fysieke symptomen.


Als je worstelt met deze gezondheidsproblemen, dan is het de moeite waard om mindfulness te proberen. Maar mindfulness werkt ook goed preventief. Er zijn talloze online bronnen beschikbaar, zoals apps, online cursussen en boeken, om te leren hoe je mindfulness kunt beoefenen. Met regelmatige beoefening kan mindfulness een waardevolle toevoeging zijn aan je dagelijkse routine en kan het bijdragen aan een verhoogde algehele welzijn.

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Wellbeing heisessies

Steeds meer bedrijven organiseren wellbeing heisessies, waarbij de focus ligt op het verbeteren van de fysieke en mentale gezondheid van de deelnemers. Dit kan bijvoorbeeld door middel van yoga, medit

Commenti

Impossibile caricare i commenti
Si è verificato un problema tecnico. Prova a riconnetterti o ad aggiornare la pagina.
bottom of page