top of page
2023-Sanne-webformaat-14.jpg

The Wellbeing Session

Een 1 of 2 daagse Heisessie gericht op mentale fitheid.

Gaan bedrijven anno  2023 nog steeds op heisessie? Beetje out-dated misschien?

 

Het concept is natuurlijk goed; een dag de hei op om gezamenlijk te werken aan een probleem. Goed voor innovatieve ideeën, creativiteit en het groepsgevoel misschien. Maar het kan wel een kleine update gebruiken. En welk thema is er nou belangrijker dan wellbeing en vitaliteit van je werknemers?! Daar begint toch het succes van het bedrijf, dat is toch het hart van een organisatie? Tijd voor vernieuwing! Daarom nu bij Mind for Good: The Wellbeing Session

Lastig om alle agenda's 5x vrij te maken? Geen probleem, volg The Wellbeing Session in 1 dag!

 

Het doel van een wellbeing session is om deelnemers te helpen ontspannen, en te leren hoe zij met (werk)stress om kunnen gaan. Door tijd en ruimte te bieden voor reflectie en persoonlijke ontwikkeling worden deelnemers zich bewuster van hun eigen valkuilen en leren ze hoe ze beter voor zichzelf kunnen zorgen. Een heisessie over mentale vitaliteit draagt bij aan een gezonde werkomgeving, hogere productiviteit en betere bedrijfsresultaten, wat belangrijk is voor bedrijven die streven naar een gezonde en duurzame groei.

 

Wat houdt het precies in?

Tijdens deze aftrap dag(en) blijft de basis mindfulness en de 5x5 methode. Dat wil zeggen dat we aan de slag gaan om een duurzame verandering te maken bij het team. De dag zelf zal bestaan uit kleine stukken theorie over mindfulness, gecombineerd met groepsopdrachten, reflectie momenten en kleine meditaties. Na deze dag krijgen alle deelnemers een oefenboek met tools mee om zelf aan de slag te kunnen zodat ze na 5 weken mindfulness onderdeel hebben gemaakt van hun (werk)leven. Na de 5 weken zal er nog 1 online moment zijn om de cursus af te sluiten en ervaringen te delen. 

Dit haal je uit een Wellbeing Session voor je personeel:

 

√  Vitalere werknemers​

√  Beter stressmanagement op de werkvloer

√  Hoger concentratievermogen en meer productiviteit

√  Personeel komt makkelijker tot rust

√  Meer werkplezier

√  Minder kosten ziekteverzuim

√  Je draagt bij aan een sociaal-maatschappelijk doel!
    Met jouw steun, help je mee aan het for Good-programma.

Wat is de investering voor vitaal personeel?

De prijs per werknemer voor de standaard 1-daagse heisessie is 490,-€ (ex btw). Ik geef de training aan een minimum van 8 personen en een maximum van 20 personen om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen. Deze prijzen zijn inclusief koffie, thee en tussendoortjes. De locatie prijs komt hier nog overheen, deze zal in overleg worden gezocht zodat de sessie kan worden gehouden op een centrale locatie voor de medewerkers.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ik ga graag met je in gesprek om te kijken wat het best bij de organisatie past! 

Ja! Ik wil direct starten met een mindfulness-training voor mijn personeel! 

bottom of page